Un concurs per reconèixer la sanitat del sector porcí

La Sala Sert de l’Edifici El Sucre de Vic ha acollit la presentació de la convocatòria del Premi Especial Osona, que enguany arriba a la tercera edició. El reconeixement vol guardonar les bones pràctiques aplicades a les explotacions porcines en els àmbits del maneig sanitari, sostenibilitat ambiental, benestar animal i bioseguretat.

La tanca perimetral, les teles ocellaires, el bany de desinfecció i el vestidor són els principals punts que Guillaumes va posar de relleu, i que serveixen per evitar riscos amb l’alerta de Pesta Porcina Africana que hi ha a Bèlgica.

Els guanyadors es donaran a conèixer al Mercat del Ram, i en total s’atorgaran tres guardons, corresponents a tres categories de granges: reproductores, d’engreix i de transició de garrins.

El concurs té per objectiu fer visible la professionalitat del sector porcí i el seu compromís per una gestió responsable que minimitzi els riscos pe la salut i el medi ambient, i vetlli també pel benestar dels animals.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close