Comencen les Vesprades de tardor a Centelles

La sisena edició de les Vesprades de tardor de Centelles ja està en marxa. El festival musical agrupa quatre concerts de tres estils diferenciats com són el jazz, el flamenc i la música clàssica. Aquest dissabte el guitarrista Albert Bello i el violinista Oriol Saña van inaugurar les Vesprades de tardor amb el concert de jazz manouche. Diumenge va ser el torn de la jove promesa del flamenc, la violinista Elisa Prenda, que va oferir el seu projecte “Alauda”, un concert de pur flamenc jondo, però amb mestissatge de jazz i música llatina. Precisament aquesta és una de les principals directrius del festival, trencar amb l’esquema que l’espectador té dels estils.
Una de les novetats d’enguany del festival ha estat separar els quatre concerts en dos caps de setmana diferents. Un format que s’ha provat en aquesta edició, segons Jordi Sala, per exigències dels músics.
Després de sis anys s’ha aconseguit tenir a un públic fidel, però el repte va més enllà. Per aquest motiu, les Vesprades de tardor estan destinades a tots els públics i cada cop es busca captar l’atenció dels més joves. Aquest és l’objectiu del concert del proper dissabte de Gemma Humet, que tindrà lloc al Casal Francesc Macià. El Club Monteverdi clourà l’edició d’enguany amb un concert al teatre Centre Parroquial.

Contingut Relacionat