Cloenda 50 anys de Sant Tomàs

Aquest diumenge, coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, Sant Tomàs va cloure la celebració del cinquantenari amb una festa de cloenda que va omplir la sala gran de L’Atlàntida de Vic.
L’acte va posar el punt final a un any ple d’activitats i actes commemoratius que ha deixat estampes tan destacades com la xarxa humana Dreams a la plaça Major de Vic.
Durant la festa es va projectar el documental del 50è aniversari que ha elaborat per Xef Vila. Un vídeo que aglutina el testimoni dels creadors de l’escola l’Estel, el primer servei que va oferir Sant Tomàs, passant pels promotors de la campanya que va permetre comprar el monestir de Sant Tomàs, així com professionals que han vist créixer l’entitat des dels seus inicis.
La celebració, que va ser conduïda pel periodista vigatà Marc Güell i per l’Aida Aumatell i la Sandra Plans, persones ateses a Sant Tomàs.
També, i per sorpresa de tots els assistents, Carles Puigdemont va enviar unes paraules de felicitació per Sant Tomàs des de Brussel·les i va definir l’entitat “com a pionera a Osona i a Catalunya”.
L’acte va estar amenitzat pel mag i actor tonenc Jordi Pota i per l’actuació musical de l’associació Tirabol, grup de música integrat per músics professionals, amateurs i persones amb discapacitat que van interpretar diverses peces, algunes amb persones ateses a Sant Tomàs.

Contingut Relacionat