Cantonigròs acull una jornada tècnica de la tòfona per a professionals

Cantonigròs ha acollit aquest any una nova jornada tècnica gastronòmica. Una trobada de professionals de la cuina sota l’etiqueta Quilòmetre Zero i Slow Food, que ha servit per donar valor i fer evolucionar aquest producte dins d’un mon tan canviant com és el culinari. Aquestes jornades serveixen perquè els cuiners creïn sinergies entre ells i puguin descobrir noves maneres de donar valor a productes locals i de proximitat, i alhora millorar les seves capacitats culinàries. No és casualitat que aquesta jornada tècnica s’hagi celebrat a Cantonigròs.

 

La jornada va tenir lloc a Ca l’Ignasi, un dels establiments més emblemàtics del poble i la comarca.

 

Des de les associacions de comerciants de la zona veuen amb bons ulls la celebració d’esdeveniments com aquest

 

A la jornada hi van participar cuiners i cuineres de molt nivell vinguts de tota la comarca i també de territoris veïns

Els cuiners i cuineres ja han començat a pensar sobre quin producte de temporada i proximitat tractarà la propera jornada gastronòmica a osona

 

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close