Calidad Pascual, abocament zero a la planta de Gurb

Calidad Pascual aconsegueix abocament zero a la seva planta làctia de Gurb, complint així un dels objectius del seu Pla de Gestió de l’impacte Ambiental que pretén millorar els impactes que la seva activitat genera en l’entorn. L’abast d’aquest pla cobreix totes les etapes de la cadena de valor: des de l’obtenció de matèries primeres fins al tractament al final de la vida útil dels productes comercialitzats. Així mateix, el pla gira entorn d’aquests eixos: aprovisionament sostenible, producció eficient, ecodisseny en els envasos, mobilitat sostenible, petjada ambiental així com la implicació i la visibilitat.
El director d’Operacions de Calidad Pascual David Casany destaca el treball realitzat amb l’objectiu de millorar l’eficiència en tots els processos industrials, fonamentalment l’ús dels recursos, que ha permès reduir el consum d’aigua i energia elèctrica, així com eliminar els residus enviats a l’abocador.
L’abocament zero així doncs és una estratègia de protecció activa del medi ambient que consisteix a garantir que tot residu generat sigui aprofitat, és a dir, que cap residu generat a la fàbrica de Gurb acabi en un abocador.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close