Bonvehí lamenta el ‘no’ de Rajoy a un Referèndum pactat

El coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata, David Bonvehí, va avisar aquest divendres a la CUP que les presses d’un dia per l’altre no són bones conselleres i va mostrar confiança total amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, perquè, segons les seves paraules, sabrà anunciar la data i pregunta del referèndum quan pertoqui. Tot plegat en el decurs de la seva visita a Vic.

D’altra banda, Bonvehí va valorar la carta del president del govern espanyol, Mariano Rajoy, en què la setmana passada va tancar la porta a un referèndum pactat i va lamentar que les seves paraules van ser una decepció total pel PDeCAT.

Divendres Bonvehí també va contestar la carta que la CUP va enviar al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després del rebuig del president del govern espanyol a la sol·licitud formal del Govern per iniciar negociacions de cara al referèndum.

El coordinador organitzatiu del Partit Demòcrata, David Bonvehí, es reunia divendres al matí amb empresaris i representants d’entitats de Vic. Tot seguit es va desplaçar fins a les instal·lacions de l’Associació Sant Tomàs i la Coopearativa La Calandra, que es dedica a la bugaderia per a empreses i particulars.

Contingut Relacionat