Arriba ‘Vermutissimo’, la revolució del vermut

Gel, vermut i una càpsula de Vermutissimo. El sifó i el tall de llimona o taronja són totalment opcionals. Amb aquesta simple formula, dos germans emprenedors de Viladrau pretenen capgirar el món dels còctels tant a l’hostaleria com a casa. Vermutissimo són càpsules monodosi amb combinacions de fruites que serveixen per afegir-les al vermut, en la versió blanca o negra, i que en un breu període de temps permeten disposar d’un còctel ben proporcionat.

De moment, els seus productes, en sis varietats diferents, ja es poden comprar per Internet, i tenen distribuïdors per a bars i establiments a l’estat espanyol i Portugal.

En homenatge al vermut italià, el Vermutissimo que proposen els germans de Viladrau es combina amb aquesta beguda alcohòlica per utilitzar-la de base per a l’elaboració d’altres còctels. Amb vermut blanc o negre, proposen sis varietats per combinar. Les formules han estat creades especialment a base de fruites i espècies naturals que volen evocar sabors de tot el món, com denoten els noms que han escollit per a cadascuna de les varietats.

El preu per a 60 càpsules és d’uns 30 euros i, de moment, compten amb una trentena de punts de venda i l’objectiu és créixer, però també ser presents als lineals del supermercat. Amb una inversió inicial de 100.000 euros, la primera tanda de càpsules es va fabricar en uns laboratoris catalans, mentre que l’envasat es va fer a Andalusia.

La idea de les càpsules amb els sucs de fruita per a còctels neix del seu bagatge dels germans en el món de les begudes alcohòliques i després d’haver treballat per a multinacionals d’aquest sector, no només a l’estat espanyol, sinó també a França o Portugal.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close