Accident tràgic a la C-17

Un error humà per part del conductor d’un turisme sembla ser la causa de l’accident mortal de diumenge a la tarda al Túnel del Figaró. En l’accident s’hi van veure implicats un microbús i un turisme, i va provocar la mort de dos dels passatgers del vehicle de transport col·lectiu, que tornava d’una excursió a Prats de Molló, al Vallespir.

Dues persones mortes i 22 ferits, doncs, és el balanç del greu accident d’aquest diumenge al túnel de la C-17, al quilòmetre 33, que va obligar a tallar inicialment l’autovia en ambdós sentits de la marxa.

A conseqüència de l’accident, les cues al llarg del vespre van ser quilomètriques malgrat que progressivament es va poder obrir novament el trànsit. Els Mossos d’Esquadra van ser avisats a pocs minuts de 2/4 de 7 de la tarda, va ser llavors quan es van activar fins a vuit patrulles dels Mossos d’Esquadra, 12 dotacions dels Bombers, inclòs l’helicòpter medicalitzat amb Grup d’Emergències Mèdiques, i vuit ambulàncies, dos helicòpters medicalitzats i dos comandaments del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Contingut Relacionat