A punt pel Dijous Llarder més gran de la història
Aquest dimarts s’ha presentat a la Plaça Major de Vic el proper Dijous Llarder, que arribarà el dia 8 de febrer amb un munt d’activitats organitzades per Osona Cuina, Taula Dolça i altres entitats de la ciutat. Des de fa més de vint anys el Dijous Llarder és un referent a Catalunya i porta a Vic persones de molts indrets, que venen a gaudir d’una activitat gastronòmica de primer nivell però d’arrel popular.
Des del Col·lectiu Osona Cuina s’han preparat per una edició del Dijous Llarder que serà de creixement i que obre nous reptes a tots els organitzadors. Enguany hi haurà servei de repartiment de menjar a domicili, i això pot suposar un fort increment de la demanda.
L’any passat el Dijous Llarder ja va ser multitudinari i és per això que l’organització ha augmentat la quantitat de menjar disponible i també ha esponjat les hores d’inici dels àpats, per evitar que hi hagi hores puntes de gran demanda i hores vall sense servir menjar.
Aquest any des d’Osona Cuina han vetllat perquè tots els productes hagin estat fets a la comarca, i han reforçat els seus vincles amb entitats del territori com Sant Tomàs o l’Escola d’Hostaleria d’Osona.