40 pel·lícules a la 14a edició del Festival Nits de Cinema Oriental

La 14a edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic, presentada aquesta setmana davant dels mitjans de comunicació, oferirà des del dimarts i fins diumenge de la setmana vinent 40 pel·lícules provinents de la Xina, Japó, Hong Kong, Filipines, Malàisia, Taiwan i l’Índia, 15 de les quals encara no s’han vist a l’estat espanyol. Com cada any, les sessions a dins les sales es combinaran amb les projeccions a l’aire lliure de la Bassa dels Hermanos, que també proposen sopars temàtics acompanyats de dansa, música i arts marcials. El director, Quim Crusellas, destaca que el certamen compta amb una gran varietat d’estils que volen atraure tots els públics amb superproduccions, cinema d’autor, sessions golfes, documentals i sessions infantils.

Després de participació dels centres cívics de la ciutat a la cita, des de l’Ajuntament de Vic es destaca d’enguany la incorporació del Museu de l’Art de la Pell a l’activitat del Festival.

Com a novetat, el festival farà aquest any un homenatge a les dones del cinema d’acció oriental. Es pot consultar la programació de la 14a edició del Festival Nits de cinema oriental de Vic a través del web cinemaoriental.com.

Contingut Relacionat