25 anys de porc i cervesa a Manlleu

La fira gastronòmica Porc i Cervesa de Manlleu celebra des d’aquest divendres i fins diumenge la seva 25a edició. La novetat principal és que la fira torna a celebrar-se també divendres a la tarda, sent aquesta una petició d’expositors i visitants. Aquesta ampliació fa preveure als organitzadors superar els 20.000 visitants.
Enguany, a més, també s’ha implicat en la fira el Consell Comarcal d’Osona, que és qui organitza dues activitats dinamitzades pel gastrònom Pep Palau. Altres actes destacats d’aquest mig de segle de vida són l’organització de la primera edició del concurs nacional de llonganissa tradicional i tastos de cerveses artesanals, però a banda, hi ha d’altres noves propostes programades.

Tot i les novetats, però, en l’edició d’enguany la fira gastronòmica Porc i Cervesa de Manlleu no deixarà de banda la seva part més tradicional en la que, entre d’altres, es pot veure el procés de matança del porc i com es cou, lentament, centrant l’atenció dels visitants.

En l’edició de l’any passat la fira va comptar amb un total de 28 activitats i uns 20.000 visitants. La Festa del Porc i la Cervesa es va organitzar per primer cop l’octubre de 1992 a la Plaça Fra Bernadí amb l’objectiu de dinamitzar el comerç i el centre de la ciutat. Es pot consultar la programació completa de la fira a través del web porcicervesa.cat.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close