15.000€ pels pressupostos participatius de Torelló

L’Ajuntament de Torelló ha posat en marxa el projecte dels pressupostos participatius. Per primera vegada, durant l’exercici del 2018 es destinarà una partida de 15.000 euros al projecte guanyador que triï la ciutadania. Aquest dilluns s’ha obert la fase d’informació del procés participatiu i està previst que es pugui votar entre el 8 i el 17 de juny.

Podran votar tots els ciutadans i ciutadanes majors de 16 anys empadronats a Torelló abans de l’1 de gener de 2018 per via telemàtica a través d’un formulari al web municipal o des dels punts de participació a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà Casa Espona i al Torelló Jove.

En una trobada amb la premsa, aquesta setmana es presentaven els projectes finalistes. La instal·lació de casetes de llibres en espais públics, l’aposta per a un projecte social per a la gent gran i l’adequació de la pista esportiva de Puigdassali són algunes de les propostes, però n’hi ha d’altres, fins a un total de vuit.

Un cop acabat el període de votació, la proposta que hagi aconseguit més suports serà la que s’inclourà en el programa d’actuacions municipals per aquest 2018 en el marc d’un pressupost global del consistori que supera els 16,1 milions d’euros.

Contingut Relacionat