Victòria de l’ICL Manresa davant el Valladolid per 78-75

L’ICL Manresa es va imposar per 78-75 en un partit complicat davant el Carramimbre Valladolid. El Valladolid va sorprendre la sortida als manresans. Els blancs i vermells van sortir tous en defensa i el Valladolid encertadíssim, especialment amb els triples. El partit no era mentalment fàcil. El Manresa havia de lluitar per la segona posició, mentre que el Valladolid s’està jugant el seu accés al play off. I els castellans van sortir molt més concentrats, amb més ganes d’agradar i amb més ambició. El partit s’anava complicant i el Manresa no trobava la forma d’entrar-hi.
El Manresa va marxar a vestidors perdent de 10 punts 31-41

El pas per vestidors va ser providencial per a l’equip manresà

I és que la sortida de vestidors va permetre que l’ICL donés ràpidament la volta al marcador i que ja es veiés com a equip dominador.
Un dels moments més preocupants va ser quan el base Gintvainis va haver de marxar del partit per lesió, ja que se li ha reproduït una vegada més els seus dolors al turmell.
L’Aleix Duran Mostra la seva preocupació per l’estat físic de l’equip de cara a haver d’afrontar els play off

El pròxim partit per als manresans serà contra el Prat, el divendres vinent, a la pista dels del Baix Llobregat. El partit serà clau per aconseguir la segona posició i, per tant, tenir sempre el factor pista a favor en totes les possibles eliminatòries de play off que són al millor de cinc partits.

Contingut Relacionat