Unes 3000 persones de la Catalunya Central han viatjat a Brussel·les

Unes 3000 persones de la Catalunya Central es calcula que han viatjat a Brussel·les per assistir a la manifestació que amb l’eslògan Desperta Europa ha recorregut el centre de la capital belga.
Difícil de calcular la quantitat perquè s’han utilitzat diferents mitjans com autocars, cotxes particulars o avions i contràriament a altres mobilitzacions l’ANC no tenia el control de tots els desplaçats.
En autocars van sortir 600 persones del Bages i Moianès. 500, ho van fer des de la comarca de l’Anoia 300 des de Berga, i 250 van viatjar des del Solsonès. A més les moltes persones que van anar per lliure, fins i tot aprofitant el pont per anar-se’n el cap de setmana passat.
Fonts de l’ANC Bages van explicar que la demanda de places d’autocar i hotels havia estat superior a l’oferta i algunes persones s’havien hagut d’apuntar a l’ANC d’altres comarques. Des de la província de Girona, s’anunciava que hi havia gent de Manresa entre els ocupants dels seus autocars.
De la mateixa manera que l’anada es va fer utilitzant diferents mitjans i a diferents dies i hores la tornada també es preveu més esglaonada. N’hi ha que tornen aquest mateix dijous i d’altres els dies vinents fins diumenge.

Contingut Relacionat