Un any més la Berga Santpedor s’ha reivindicat com una gran organització d’una jornada festiva de l’esport.

L’estàtua del timbaler del Bruc que hi ha a la plaça consistorial de Santpedor rebia als participants de la Berga Santpedor perfectament habitllada per al moment. Era la 33 edició d’aquesta travessa clàssica organitzada pel centre excursionista 2×2 de Santpedor.
I els caminants i els ciclistes van tornar a respondre a la cita, tot i que aquesta vegada, els organitzadors van haver de patir fins a última hora. Inicialment la manifestació a Barcelona per reclamar l’alliberament dels presos polítics s’havia anunciat el diumenge al matí, a la mateixa hora de la pedalada i caminada. Això va fer que molta gent no fes la seva inscripció, però el canvi de dia de la manifestació va fer que a última hora molta gent fes la inscripció i es tornés a superar el miler de participants, no sense evitar les angoixes per als organitzadors.
A L’arribada a Santpedor cares de satisfacció dels organitzadors, dels participants i dels familiars que esperaven als protagonistes de la pedalada i caminada que és tot un clàssic i que destaca perquè els prop de 50 quilòmetres de recorregut es fan de forma festiva.

Un any més la Berga Santpedor s’ha reivindicat com una gran organització d’una jornada festiva de l’esport.

Contingut Relacionat