Segona cursa de la dona a Manresa

Nou èxit de la cursa de la dona que s’ha celebrat a Manresa organitzada per gimnàs Vela estudi Elena Vers i l’ajuntament de la ciutat. La plaça de la Font de les Oques es va convertir en el centre neuràlgic de la festa, perquè en realitat la cursa era això, una festa.

Classes de fitness i balls amenitzaven l’espera abans de començar el cinc quilòmetres de cursa que no tenia caràcter competitiu i si participatiu i reivindicatiu, tal com reconeix la regidora de la dona de l’ajuntament de Manresa Cristina Cruz

A la sortida de la cursa primer s’hi van posar les persones que volien fer uns bons temps en els cinc quilòmetres urbans que hi havia plantejats, però després anaven sortint les persones que en realitat tenien més ganes de participar i jugar el seu paper reivindicatiu.

I és que un any més la valoració organitzativa i de participació, amb prop de 700 persones, es pot considerar d’extraordinària.

Els primers atletes arribaven a la línia d’arribada, però durant gairebé mitja hora van anar arribant gent a la plaça de la Font de les Oques que, per segon any consecutiu, ha barrejat reivindicació feminista i esport en la cursa de la dona

Contingut Relacionat