Grup Taelus Comunicació és el grup multimèdia nascut a l’any 1995 a Manresa que agrupa diferents mitjans de comunicació de les sis comarques de la Catalunya Central. Els mitjans abarquen diferents plataformes: televisió, ràdio, premsa i internet.

Sempre s’ha dit que els mitjans de comunicació són un mirall, l’espai on es reflecteix la societat. Grup Taelus creu fermament en el periodisme local com a eina per reflectir les societats de cada ciutat i comarca i reunir el moviment polític, social, empresarial, cultural i esportiu de cada territori. Grup Taelus fomenta la coneixença entre els ciutadans i col·lectius per enriquir el territori i promoure les iniciatives que s’hi fan.

Televisió. Canal Taronja Central (Bages, Berguedà, Solsonès), Canal Taronja Osona-Moianès, Canal Taronja Anoia i Televisió del Berguedà. Canal Taronja forma part de la XAL (Xarxa Audiovisual Local) i TDI (Televisions Digitals Independents).

Ràdio. Freqüències de la Cadena Ser, Los 40 i Cadena Dial a la Catalunya Central.

Premsa. Freqüència (publicació quinzenal al Bages) i Info Taronja (publicació trimestral a Osona-Moianès).

Web. Diari digital canaltaronja.cat amb vídeos i continguts a la carta (Bages, Berguedà, Solsonès, Osona, Moianès i Anoia.

Productora. Edició de vídeos corporatius i spots, transmissions en directe, assessorament de comunicació i tot tipus de serveis relacionats amb el sector audiovisual.