Prèvia a La Fira de Santa Llúcia

El 13 de desembre, dia de Santa Llúcia, durant tot el dia tindrà lloc l’ofrena de ciris i l’acte litúrgic, a les 11 h, a la basílica de Santa Maria de la Seu, una jornada que es complementarà a la tarda amb les cantades de nadales a Baixada de la Seu.

Els dies de la Fira de Santa Llúcia, el 17 i 18 de desembre, els actes transcorreran com és tradicional a la Plaça Major. El tió solidari, una visita guiada als llocs més emblemàtics de Manresa, tallers per a infants, exhibicions de balls i danses, i les parades d’articles nadalencs i artesania, seran un any més els grans protagonistes d’aquest certamen nadalenc.

El carrilet turístic que anirà fins al nucli antic funcionarà els dies 16 i 17 de desembre de 10 a 14 h i de 16,30 a 20.30 h. Farà el següent recorregut: C/ Sobrerroca, Pl. del Carme, muralla del Carme, Passeig Pere III, Crist Rei, C/ Àngel Guimerà, muralla del Carme i C/ Sobrerroca. Les parades estaran situades al C/ Sobrerroca amb cantonada Passatge dels Amics, al Teatre Kursaal, al carrer Àngel Guimerà (davant Zara) i a plaça del Carme.

Contingut Relacionat