Els premis Talent + Empresa reconeixen els projectes més innovadors dels alumnes de formació profesional

L’entrega dels guardons Talent + Empresa ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç, Pere Casals, i del director general d’Althaia, Manel Jovells

 

El Teatre Kursaal de Manresa ha estat l’escenari del lliurement dels quarts premis Talent + Empresa dirigits a alumnes de formació professional i que organitzen, conjuntament, la Cambra de Comerç i Althaia Xarxa Assistencial amb el suport de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha premiat tres projectes de grau mig i tres de grau superior entre els 16 finalistes que s’hi van presentar.
En la categoria de grau mig s’han premiat els treballs “Drinks for all”, “+ temps semàfor” i “Elac”, i els guardonats en la categoria de grau superior han estat “Sed 4”, “Run to win” i “Family hort”. Entre els sis guanyadors destaca una aplicació per fer exercici físic que compensa l’usuari amb descomptes en gimnasos i un comandament a distància perquè les persones grans o que tinguin mobilitat reduïda puguin allargar el temps de pas en un semàfor.
Tots sis projectes han rebut un premi de 200 euros que entrega CaixaBank i un de 100 euros que aporta la Patronal Metal·lúrgica del Bages. Els guanyadors de la categoria de grau superior també han rebut 2.500 euros d’una beca per estudiar a la Universitat de Manresa-FUB. A més, els sis projectes poden disposar d’una borsa de 2.500 euros de suport per les despeses de la posada en marxa del negoci que aporten Grup Taelus Comunicació i ICL Iberia.
D’altra banda, el comitè de seguiment dels premis posa a la disposició dels projectes el seu suport per fer diagnosis, anàlisis preliminars del pla de negoci, contactes amb possibles socis i qualsevol eina de d’acompanyament que necessitin els guardonats. D’altra banda, els treballs premiats podran participar a la Mostra de Projectes Emprenedors de Formació Professional de Catalunya.
L’entrega dels guardons Talent + Empresa ha anat a càrrec del president de la Cambra de Comerç, Pere Casals, i del director general d’Althaia, Manel Jovells. A l’acabar l’acte també s’ha fet un reconeixement als cinc centres que han participat en la iniciativa com són l’Escola Joviat, l’Escola Montserrat, l’Institut Guillem Catà, l’Institut Lacetània i l’Institut Quercus.

Contingut Relacionat