Noves pistes de volei platja

Aquest estiu la zona esportiva del Congost tindrà una nova instal·lació. Es tracta de dues pistes de volei platja que s’ubicaran entre el rocòdrom i el pàrquing del pavelló. L’espai també inclourà una zona de joc lliure per a la pràctica d’altres esports en sorra.
El volei platja és un esport que cada vegada ha anat guanyant més adeptes i ho demostra l’alta ocupació d’algunes de les pistes que hi ha a la comarca. També la participació que cada estiu hi ha en la pista que es munta puntualment a la plaça de l’ajuntament de la ciutat i que enguany, malgrat la construcció de les dues pistes, es continuarà muntant.
El regidor d’esports de l’ajuntament de Manresa, Jordi Serracanta, assegura que el consistori vol donar resposta a les persones usuàries d’aquest esport.
Les pistes es construiran entorn d’un gran pollancre situat a la zona. L’arbre es mantindrà i donarà ombra a les pistes.
El club de volei 6 de Manresa en gestionarà els entrenaments i les activitats dirigides que es faran a les pistes i també els possibles tornejos que s’hi organitzin, però això no impedeix que la pista podrà ser utilitzada de forma lliure aprofitant el servei de consergeria que hi ha al congost.

Contingut Relacionat