Marc Aloy, escollit alcaldable d’ERC per a les municipals del 2019 a Manresa

Aloy reivindica que la regidoria d’Urbanisme li ha permès conèixer a fons la política municipal

El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Manresa, Marc Aloy i Guàrdia, ha estat escollit com a alcaldable d’Esquerra Republicana de Catalunya per a les pròximes eleccions municipals a Manresa, que se celebraran el maig del 2019.

Aloy ha obtingut un ampli suport de tots els militants i simpatitzants que han assistit a l’assemblea extraordinària de la secció local d’ERC, celebrada aquest dimarts al vespre. L’aposta perquè Marc Aloy encapçali la llista d’ERC a Manresa és fruit del consens. De fet, ERC va obrir fa uns dies el període per a poder presentar candidatures i, finalment, la d’Aloy ha estat l’única que s’ha posat sobre la taula per ser votada. A Aloy, la candidatura l’il·lusiona, i promet treballar de valent per la ciutat.

Nascut el 1979 a Manresa, Marc Aloy i Guàrdia és arquitecte i treballa per compte propi. Durant més de 10 anys va ser membre de l’equip directiu de la Delegació del Bages-Berguedà del Col·legi d’Arquitectes, i actualment és regidor d’urbanisme de Manresa, després d’ocupar diversos càrrecs a ERC, on milita des del 2000.

Aloy reivindica que la regidoria d’Urbanisme li ha permès conèixer a fons la política municipal i el funcionament de l’Ajuntament i resoldre projectes històrics, com ara l’execució de la nova plaça Bonavista, l’aprovació del POUM, l’inici de les obres a la Fàbrica del Salt o el projecte de la Creu del Tort.

En l’assemblea, que ha reunit una cinquantena de persones, també hi ha assistit la senadora Mirella Cortès; el secretari de Política Municipal d’ERC, Marc Sanglas, i el vicesecretari general de Coordinació Interna, Territori i Organització d’ERC, Isaac Peraire, entre altres càrrecs d’Esquerra.
Abans que arrenqués la sessió, Aloy ha tingut un record per a tots els presos polítics. En acabar-la, ha llegit una carta personal que Oriol Junqueras li ha enviat des d’Estremera.

Contingut Relacionat