L’esfondrament d’una biga obliga a desallotjar una família del Centre Històric

Els serveis d’emergències van confirmar que l’esfondrament no havia provocat cap dany personal

Bombers i Protecció Civil van desallotjar aquest dissabte al vespre una família d’un edifici amb quatre pisos del carrer Puigterrà de Dalt, número 6, de Manresa després que una biga cedís en el forjat del segon pis de l’habitatge i caigués al primer pis, que és habitat per un matrimoni amb tres fills.

Els serveis d’emergències van rebre l’avís poc abans de 2/4 de 8 de la tarda, per part dels veïns del primer pis. Un operatiu de bombers, Mossos, SEM, Protecció Civil i Policia Local de Manresa es van desplaçar fins al lloc, fet que va atreure les mirades de molts vianants curiosos.

Els serveis d’emergències van confirmar que l’esfondrament no havia provocat cap dany personal, i que només afectava els pisos de la primera porta, en aquest cas, el primer primera, i el segon primera, aquest un habitatge desocupat. Després de fer extensible l’anàlisi d’estructures als pisos de les segones portes, Protecció Civil va descartar el desallotjament perquè s’ha considerat que no corrien perill.

D’altra banda, els baixos, els pisos de la porta primera i un altell van quedar precintats, a l’espera que avui es desplegui el protocol d’emergències per analitzar la situació i actuar en conseqüència.

La família afectada va ser reallotjada a l’Alberg de Manresa.

Contingut Relacionat