L’equip de waterpolo femení del Club Natació Minorisa ha tingut doble jornada aquest cap de setmana i els dos partits que han disputat les waterpolistes entrenades per Àngel Peirón han sortit victorioses.

El divendres a la tarda a les piscines municipals d’aigües de Manresa el Minorisa rebia la visita del Granollers. Ja des del primer moment les waterpolistes manresanes van plantejar un partit molt seriós i van dominar en el marcador i en el joc a les granollerines.
Amb un joc d’equip, una defensa molt ordenada i molta disciplina en les jugades d’atac les manresanes van anar agafant avantatges còmodes que van permetre que en la fase final del partit Peirón es pogués marcar el luxe d’estrenar noves jugadores per donar forma a una plantilla que està en clara progressió. La victòria final per 14-7. Un escenari ideal per viatjar el dissabte a la piscina del natació l’hospitalet. I allà, novament, les manresanes van ser capaces de superar amb un joc convincent als seus rivals. El 8 a 17 que reflectia el marcador final demostra la superioritat del quadre detallista que està fent un inici de temporada de molta qualitat.
Per la seva banda l’equip masculí del Minorisa va deixar escapar una bona oportunitat per puntuar lluny de la seva piscina. Jugaven davant del Poble Nou i quan faltaven 19 segons per acabar el resultat era d’empat a 9 gols. Però els jugadors del Poble Nou van ser capaços de marcar i trencar l’empat quan al Minorisa ja no li va donar temps de més. El resultat final va ser contrari als interessos dels jugadors de Gaspar Ventura per 10 a 9.

Contingut Relacionat