Inaugurat el nou centre d’ALDI a la Carretera de Vic de Manresa

ALDI supermercats ha inaugurat les noves instal·lacions de la marca a la carretera de Vic de Manresa amb 1200 metres quadrats de superfície i amb l’estètica i format que ALDI incorpora a tots els seus nous establiments.

Aquest supermercat està a uns 400 metres d’on hi havia un altre ALDI de més petites dimensions prop de la rotonda del Guix.

Amb el seu trasllat al nou emplaçament, ALDI ha creat 8 nous llocs de treball, s’obtenen més d’un centenar de places d’aparcament, un espai molt més il·luminat, millors accessos des de la carretera de Vic a la zona de la Pujada Roja, instal·lacions més modernes i una presentació clara i vistosa dels productes, amb una senyalització molt visible de les diferents seccions.

La jornada inaugural va rebre molta afluència de clients i curiosos que acabaven fent les seves compres davant l’oferta atractiva i els obsequis que es feien als compradors.
L’alcalde de Manresa Valentí Junyent i el regidor de comerç Jaume Arnau van fer una passejada pel supermercat acompanyats dels responsables que els donaven explicacions. Prèviament l’alcalde havia felicitat a ALDI per la seva confiança amb Manresa des de la instal·lació del primer supermercat al sector de Valldaura i per la creació de llocs de treball i el responsable d’expansió havia explicat l’evolució dels diferents espais.

ALDI és present a Manresa des del 6 de març de 2003. L’establiment del carrer 2 de maig ha estat recentment reformat i des d’aquest dimarts ALDI ofereix aquest supermercat de nova construcció situat Carretera de Vic 251-255.

Contingut Relacionat