L’investigador Pere Joan Cardona i la Coral Infantil de les Escodines, Premis Séquia 2018

El metge i investigador biomèdic Pere Joan Cardona i la Coral Infantil de les Escodines són els guanyadors individual i col·lectiu de la segona edició dels Premis Séquia, una iniciativa de la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa per reconèixer a persones i institucions que treballen amb actitud positiva i constructiva en benefici del progrés de la societat manresana.
El lliurament del guardó, una escultura de Ramon Oms, es farà en el marc de la Festa de la Llum, el pròxim 17 de febrer, a dos quarts de vuit del vespre, al Museu de la Tècnica de Manresa.
Durant la presentació del veredicte, el vicepresident d’Aigües de Manresa, ha remarcat que el premi s’hagi institucionalitzat dins el programa de les festes per a homenatjar gent amb esperit com el d’aquells manresans que van estar 45 anys construint el canal amb tota mena d’adversitats en contra
El jurat ha decidit atorgar el premi individual a Pere Joan Cardona per la creativitat i l’enginy de la seva feina, en aquest cas, la investigació mèdica, especialitzada en l’estudi de la tuberculosi.
I pel que fa a la categoria de premi col·lectiu, el jurat premia la Coral Infantil de les Escodines per la seva capacitat de plantejar-se objectius ambiciosos suplint la manca de recursos amb el treball en equip, i una actitud positiva i creativa.
El jurat ha volgut posar en relleu que per prendre la decisió sobre els guanyadors d’aquesta edició s’han prioritzat aquelles candidatures en les quals destacava la capacitat per superar situacions adverses a partir d’una actitud constructiva.

Contingut Relacionat