Festival d’arts escèniques Test

Sis poblacions del Bages i Berguedà: Avinyó, Santpedor, Navarcles, Sant Salvador de Guardiola, Gironella, i Cabrianes acolliran des d’aquest cap de setmana i fins a final de novembre alguna de les propostes artístiques del festival en xarxa d’arts intenses de prop i Curta Durada: TEST.
L’estrena serà aquest cap de setmana a Avinyó amb l’actuació de Roger Illa que presenta “Els colors del piano force”, 11 espectacles de curta durada i un concert amb PD Danisan i Guillem Roma.
El dia 22, l’oferta arriba a Santpedor i el dia 29 a Sant salvador de Guardiola. Es tracta d’un programa d’espectacles de diferent format, atractiu segons els organitzadors i que apropa companyies professionals al territori.
El Festival Test és una proposta en Xarxa d’Arts Intenses, de Prop i Curta durada amb espectacles de petit format, curta durada i en espais no convencionals que té en compte els llenguatges artístics contemporanis creats per ser realitzats, o que s’adapten, en espais no convencionals. Aquesta segona edició el TEST s’inicia a Avinyó i s’expandeix en fórmula de petits festivals per les altres poblacions esmentades.
Avinyó és un dels 9 municipis que conformen Testimoni Escènic, la xarxa que dóna suport a la producció i a la difusió de les arts escèniques mitjançant residències de producció i preestrenes en els diversos municipis des del 2013. El festival compta amb el suport del Consell Comarcal del Bages segons va explicar el seu president Agustí Comas, perquè es fa difusió de la cultura i perquè arribi a un públic diferent de diversos municipis de la comarca.

Contingut Relacionat