Els artistes de Navàs i de les poblacions properes pinten un mural per a reivindicar la llibertat dels presos polítics

Els artistes de Navàs i de les poblacions properes van sentir la necessitat d’expressar la seva indignació i malestar per l’empresonament i exili de membres del govern legítim de Catalunya, i van decidir que la millor manera d’expressar-ho era emprant les seves millors eines: l’art.
Per això van unir-se per a pintar un gran mural al mur exterior del camp de futbol La Devesa de Navàs per a reivindicar la llibertat dels presos polítics. Van parlar amb l’ajuntament de Navàs, i ràpidament es va trobar aquest espai.

Els encarregats de plasmar aquest sentiment van ser tretze il·lustradors i dissenyadors, entre els quals Clara Oliveres, Francesc Cabra, Gemma Sensada, Gerard Casaldàliga, Guillem Casas, Jaume Gubianas, Judit Urpí, Marina Manzano, Marta Obradors, Martí Mora, Núria Bertran i Paula Illescas.
Per al moment, l’acció quedarà aquí, però no es descarta que més endavant, els artistes puguin tornar a unir-se per a seguir exemplificant la necessitat d’una justícia justa i de la llibertat per als presos polítics.

Contingut Relacionat