Es presenta el nou numero de la revista Cuina dedicat a la comarca del Bages

Dimarts al vespre es va presentar a la Cambra de comerç de Manresa el nou numero de la revista Cuina, amb un especial dedicat al turisme i la gastronomia del Bages. La presentació va anar acompanyada d’una taula rodona sobre la gastronomia i el turisme a la comarca des de diverses òptiques. El president del Consell Comarcal del Bages, Agustí Comas; Ignsai Sala de Bages Impuls i l’Alcalde de Manresa, Valentí Junyent van ser els encarregats d’obrir l’acte i van estacar la importància de creure en el territori i potenciar la comarca.

La singularitat de la comarca, la geografia única del Bages, amb Montserrat com a element protagonista; la qualitat dels productes gastronòmics i de la Denominació d’origen Pla de Bages van ser alguns dels temes tractats a la taula rodona en la què hi van participar Antoni Massanès, Director de la Fundació Alícia; Esteve Pintó, president Pimec Catalunya Central; Miriam Santamaria, Geògrafa i Periodista i Josep Maria Herms, director de Playmedia. La taula rodona va ser moderada per Josep Sucarrats, el director de la revista Cuina.

Després de la taula rodona i la presentació de la revista, hi va haver un tast de productes de la comarca, a càrrec de Fogos del Bages, que va servir per donar el tret de sortida a les jornades gastronòmiques del Porc Ral d’Avinyó i també hi va haver un tast de vi de la DO Pla de Bages.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close