Vallbona inicia un projecte per apropar les noves tecnologies a la gent gran a través dels més joves

Aquest mesos de gener i febrer vallbona iniciarà dos projectes d’aprenentatge dirigits als més joves del municipi. Es tracta d’un projecte intergeneracional i un altre de recerca. El projecte intergeneracional vol apropar a la gent gran del municipi els coneixements que els joves tenen sobre les TIC. Es tracta d’apropar a la gent gran i de manera pràctica al funcionament dels mòbils, tauletes o ordinadors.

L’altre projecte està relacionat amb la recerca històrica sobre Ana Gavin, la primera mestra a aplicar el mètode pedagògic de Freinet -relacionat amb l’Escola Nova- a Catalunya, professora de l’Escola Nacional de noies del 1930 al 1936 i també ‘un altre mestre emblemàtic i fill de Vallbona, Florenci Ollé.

Per poder avançar en la recerca històrica d’aquests mestres, es fa una crida a totes les famílies que tinguin informació de Gavin i Ollé, i vulguin col·laborar aportant documents i testimoni oral. Aquests projectes estan impulsats des de l’institut de Vallbona d’Anoia i la regidoria de joventut del municipi.

Contingut Relacionat