Terror, música i carbasses a la Castanyada de l’Anoia

A banda de castanyes, moniatos i moscatell, l’Anoia s’ha omplert aquests dies de terror, música i carbasses. Piera ha celebrat la Castanyada amb dues propostes de caire lúdic, repetint el format de l’any passat.

El Passatge del Terror, organitzat pels Diables de Piera, ha tornat aquest dissabte a la nit, per segon any consecutiu. Més de 50 figurants han format part del recorregut, ambientat en un psiquiàtric del més terrorífic. Aquest recorregut s’ha ampliat respecte l’edició anterior, i és que els visitants accedien al passatge per la plaça Joan Orpí, davant de l’Ajuntament, continuaven fins el Portal d’en Romanyà, i pujaven pel carrer Canigó fins a l’Escorxador.

L’altra activitat destacada a Piera ha estat el ja mític Castanya Rock del 31 d’octubre a la nit, que arrossega fins el sud de l’Anoia visitants de tot el país. Enguany el certamen de música reivindicativa catalana ha arribat a la seva catorzena edició i, per primer cop, ha estat organitzat per l’entitat l’Eixam de Piera, després que l’Espurna fes un pas al costat. Crim, Remolke, Pirats Sound Sistema, Mafalda, La Barraca i DJ Sendo han estat els grups convidats.

Montbui també ha viscut la Castanyada enmig del terror i els ensurts. Dues hores abans de la mitjanit, en plena vigília de Tots Sants, han donat inici l’onzè passatge del terror del municipi. Centenars de persones han visitat el circuit establert per segon any consecutiu a Can Passanals disposats a passar por, en el que és un dels passatges amb més renom i tradició de la comarca.

Al nord de la comarca, Calaf també ha viscut la seva particular diada de Tots Sants amb la tercera Fira de la Carbassa. Amb l’ambient familiar que caracteritza la festa, les activitats han estat pensades especialment pels més petits. El rocòdrom, els cavallets i el vaixell víking han estat les estrelles d’una jornada que també ha comptat amb un parell de tallers, un sobre gastronomia i l’altre, de manualitats.

I com no, el que no han pogut faltar són carbasses. Els nens han pogut cuinar raviolis amb carbassa i altres plats barrejats amb aquest fruit de tardor.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close