Roger Torrent s’estrena a Igualada com a president del Parlament per assistir a la conversa d’Anoia Diari i al sopar d’ERC

 

El president del Parlament de Catalunya Roger Torrent ha fet la seva primera visita a Igualada des de que va ser nomenat en el càrrec. L’estada de Torrent a la ciutat ha començat en la seva participació al cicle Converses d’Anoia Diari. Celebrat a la sala d’actes de l’Escola Pia, l’acte ha consistit en una conversa entre l’exdiputada Marina Llansana i Roger Torrent sobre el moment polític que viu Catalunya i quins camins de futur hi ha.

Després Torrent ha presidit el Sopar de la República que anulament organitza Esquerra Republicana de l’Anoia per commemorar la República Catalana del 14 d’abril del 1931. El sopar s’ha celebrat a l’Hotel Canaleats d’Igualada i, al seu discurs, Torrent ha assegurat que cal fer govern el més aviat possible. Pel que fa al paper d’Esquerra, el president del Parlament ha demanat que ningú dubiti del compromís del partit amb la independència.

Durant el sopar de la república s’ha lliurat la 14a edició del Premi Estel Blanc que cada any es concedeix a alguna persona o entitat que defensa de la llengua, la cultura, les tradicions i el patrimoni del país. En aquesta ocasió ha sigut per la Fundació d’Espectacle Infantil i Juvenil la Xarxa que enguany celebra 40 anys a Igualada.

Contingut Relacionat