Montbui entrega 69 ajuts a estudiants per desè any consecutiu

69 joves de Montbui han estat els destinataries dels ajuts econòmics atorgats per l’Ajuntament de Montbui als estudiants universitaris i als de cicles formatius. Aquest any la convocatòria arribava a la seva desena edició, durant la qual s’han adjudicat i lliurat 58 per a estudiants universitaris i 11 per a estudiants de cicles formatius.

Els estudiants han rebut ajuts superiors als 400 euros de mitjana i en aquesta convocatòria els joves, han hagut d’acreditar la seva participació en algun voluntariat al municipi, col·laborant amb alguna associació municipal o amb alguna entitat per retornar a la comunitat l’ajuda que se’ls dona per completar la seva formació.

L’acte celebrat s’ha celebrat a Mont-Àgora i l’alcalde Teo Romero, juntament amb el regidor d’Educació i Esports Josep Palacios, han estat els encarregats de lliurar els corresponents xecs als estudiants. En el còmput de les 10 convocatòries celebrades fins el moment l’Ajuntament de Montbui ha destinat 300.000 euros, i s’han concedit un total de 822 ajuts. En aquesta edició la majoria dels ajuts van oscil·lar entre els 450 i els 550 euros.

Contingut Relacionat