El Mercat de la Masuca transforma les seves parades i s’omple d’activitat en el tercer Vademercat

Amb les habituals parades del mercat transformades en parades de tapes i pintxos, el Mercat de La Masuca d’Igualada ha acollit durant el vespre-nit d’aquest dissabte, la tercera edició del VadeMercat. Una iniciativa de l’associació cultural i gastronòmica Vadefoodies i l’Associació de Botiguers del Mercat que ha comptat amb el suport del departament de Comerç de l’Ajuntament de la ciutat i de la Diputació de Barcelona. La jornada ha tornat a oferir tapes elaborades amb productes de proximitat, amb preus populars, acompanyades de diferents propostes de lleure i animació per als assistents. Els visitants han pogut gaudir d’una trentena d’estands de menjar i beure, amb la participació dels paradistes de la Masuca, d’associacions gastronòmiques igualadines i de productors de la comarca amb productes de l’Alta Anoia i, enguany per primer cop, una representació de la iniciativa del Consell Comarcal L’Anoia, del camp a la taula.

Un any més s’ha realitzat un concurs entre les tapes que han presentat les parades del mercat. El jurat, format per la responsable del restaurant Nou Urbisol, Mercè Jubany, el president de la Unió Empresarial de l’Anoia, Blai Paco, i per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament i directora general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Àngels Chacón; ha premiat la Carnisseria Duran per haver fet la millor tapa tradicional –terrina de botifarra, poma, panses, pinyons i foie– i la Pastisseria i Fruits Secs Anna per haver preparat la més innovadora –timbal de dàtil, pinya i nous–. L’objectiu del VadeMercat és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no hi compren, però que amb jornades com aquesta el poden descobrir com un espai molt indicat per a fer-ho.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close