Les tendències gastronòmiques de casa i d’arreu omplen Igualada amb el 3r Vadefoodies

El VadeFoodies, el Festival de tendències gastronòmiques d’Igualada, ha omplert aquest cap de setmana la capital de l’Anoia de bons plats i interessants propostes culinàries. El Museu de la Pell de la ciutat ha estat, un any més, l’escenari escollit per mostrar les principals tendències gastronòmiques del moment.

El concepte del ‘Rodaplats” que defineix a aquells amants de la gastronomia a qui els ha grada provar plats de tot tipus, ha estat el fil argumental d’una mostra que ha donat a conèixer l’excel·lent gastronomia d’Igualada i rodalies amb 24 firmes relacionades amb el món de la restauració, majoritàriament d’Igualada i de l’Anoia, i a la vegada, les millors tendències culinàries d’arreu del món. Així, els contrastos, les dualitats i la pluralitat de la més àmplia gastronomia han estat els protagonistes de les temàtiques d’enguany.

Aquest festival pioner a l’Estat ha permès degustar els últims avenços i tendències gastronòmiques i, a més, escoltar les explicacions d’un equip de professionals punters en el sector. Cuiners del prestigi de l’igualadí David Andrés o del mestre xocolater pierenc Miquel Guarro han estat alguns dels referents que han desfilat pel certamen. Pere Castells, Manel Pla o Joan Boix han esta d’altes professionals anoiencs que han participat del’esdeveniment.

Les activitats s’han dividit, com en edicions anteriors, en dues parts: l’interior del Museu ha acollit xerrades i conferències, i a l’exterior s’han instal·lat les parades dels restauradors. La música en viu i les activitats pels més menuts tampoc no han faltat en aquesta tercera edició del VadeFoodies.

Redacció Canal Taronja | Igualada

Contingut Relacionat