Els Hostalets de Pierola celebra el seu 10è Mercat Modernista

El patrimoni modernista dels Hostalets de Pierola ha estat el protagonista de la 10ª edició del Mercat Modernista d’aquest cap de setmana. La desena edició d’aquest mercat s’ha inaugurat dissabte al migdia  i ha comptat amb la presència del Grup de Dames Modernistes, parades d’artesans, tallers i diverses visisites teatralitzades a la Ruta Modernista dels Hostalets de Pierola.

Una de les novetats d’aquest any ha estat la inauguració de l’Espai Dinàmic que ha concentrate les activitats culturals, musicals I gastronòmiques del mercat.  S’hi han pogut tastar productes de diverses foodtrucks veure espectacles infantils i també els concerts del Quartet Atalaia, Smooth i MG Paradise.

Dissabte el Carrer Catalunya ha acollit una trobada d’andròmines que ha acabat amb un concurs de velocitat i de valoració d ela decoració dels vehicles. La diada castellera amb els Moixiganguers d’Igualada i els Castellers d’Esparregueda junt amb els actes de la Diada de l’11 de setembre han tancat l’edició d’aquest any del Mercat Modernista d’Hostalets de Pierola.

Contingut Relacionat