Els estudiants igualadins de Belles Arts mostren les seves obres al Museu de la Pell

La pintura, la fotografia, el disseny i el dibuix dels joves artistes igualdins que actualment cursen primer i segon a la facultat de Belles Arts de Barcelona es pot veure al museu de la pell en una exposició que resumeix el seu treball.  Sota el nom d’Impulsart, aquesta exposició recull el treball de sis joves de la ciutat que exposen les obres que han fet ens els primers anys de grau.

Per molts d’ells aquesta és una de les primeres oportunitats que tenend’exposar la seva obra. L’exposició és un dels esdeveniments que s’han realitzat amb els fons dels Pressuposotos participatius del Departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada. Els impulsors valoren el fet que la ciutat pugui veure i conèixer la seva obra. La mostra pren el pols als futurs artistes igualdins i és una mostra del talent d’aquests joves estudiants que en molts casos no troben prou espais on mostrar la seva obra.

L’exposició conté obres dels igualadins Bea Cano, Bernat Albareda, Dídac Sanjosé, Júlia Estany, Lídia Guasch i Roger Costa i és pot veure fins al 10 de juliol a la sala de les encavallades del Museu de la Pell d’Igualada

Contingut Relacionat