Els esportistes montbuiencs es troben per celebrar la Festa de l’Esport

Montbui ha celebrat aquest passat dissabte, a la Sala Auditori de Mont-Àgora, la Gala de l’Esport de Montbui. En l’acte s’ha homenatjat els millors esportistes locals.

Els guanyadors de la nit han estat, en categoria escolar, l’atleta de l’AMPA de l’Escola García Lorca i especialista en salt d’alçada, Lydia Pulido; a la categoria d’entitats locals el jugador del primer equip del Futbol Sala Montbui, David Cano; i en la categoria d’esportistes d’entitats forànies, el nedador del Club Natació Igualada i campió d’Espanya en la categoria júnior, Àlex Varea.

Durant la gala també hi ha hagut reconeixements i mencions especials pels clubs i entitats del municipi en funció dels resultats obtinguts durant la passada temporada i a empreses que fan possible la pràctica de l’esport a Montbui. El coordinador de La Masia del Futbol Club Barcelona i fundador de l’Escola Esportiva de Futbol de Montbui, Juanjo Luque; la Trail Nocturna a La Tossa de Montbui o l’Obert de Tennis Internacional Arcadi Manchón-EVO han tingut premi.

Un dels moments més emotius ha estat el lliurament d’una menció especial a títol pòstum per a Marina Rosillo Garcia, la jove de Vilanova del Camí traspassada recentment i que col·laborava amb diferents entitats i associacions de Montbui.

Més de 400 persones han assistit a aquesta Gala de l’Esport de Montbui.

 

Contingut Relacionat