El vol de premsa dóna el tret de sortida a l’European Balloon Festival

El cel d’Igualada ha tornat a omplir-se de globus amb l’inici de la 21a edició de l’European Balloon Festival. Aquest dijous al matí una cinquantena dels 54 globus que participen en l’edició d’aquest any, vinguts de països com el Japó, Anglaterra, Suïssa. França, Israel, Holanda i diferents punts de Catalunya s’han enlairat en el vol inaugural de premsa que ha sortit des del renovat camp de vol, cobert des d’aquest any, d’herba i amb grades per a 2.000 persones.

El primer vol ha estat en el seu inici competitiu amb la prova de la Llebre en què els diferents globus havien de seguir un globus que marcava el camí. Les dificultats climatològiques han provocat que la prova hagi quedat sense guanyador. De totes maneres el cel s’ha omplert de globus en un vol on ja s’han pogut veure, entre els formes habituals dels globus aerostàtics de cada any, formes diferents i curioses com ara globus en forma de mussols o “minion”.

L’ edició d’aquest any de l’European comptarà amb els plats forts habituals de cada any com el festival nocturn “Night Glow” amb piromusical, activitats per tota la ciutat amb Iglús de vent, la volada d’estels i una fun zone per als més petits a la zona del camp de vol. Una de les novetats serà la inauguració del renovat camp d’herba que forma part del Parc central amb un Concert dels SP3 del Club Súper3.

Dimecres l’activitat del festival ja va iniciar-se amb l’arribada dels principals pilots que competiran amb les diverses proves del festival de globus aerostàtics d’Igualada. Representants del consistori igualadí juntament amb el Director del certamen i de la competició, Josep Maria Lladó han estat els encarregats de rebre els pilots que participaran durant tot el cap de setmana en el festival.

Un cop acabi l’European Balloon Festival s’iniciarà el festival de música Anòlia amb el concert de “Los Manolos” que es farà per tancar la 21a edició del festival de globus Igualadí.

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

Accepto

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close