El torneig de Vòlei Sorra d’Igualada arriba al quart de segle en plena forma

El Vòlei Sorra d’Igualada, la competició de referència en aquest esport a la comarca, ha celebrat aquest cap de setmana el seu 25è aniversari. El Parc de Valldaura d’Igualada ha estat, un cop més, l’escenari escollit per desenvolupar aquest torneig que ha comptat amb la participació de 322 equips i més d’un miler de jugadors, superant les inscripcions de l’any passat.

El torneig ha començat divendres a la tarda i s’ha allargat fins diumenge a les vuit del vespre, quan s’ha fet entrega dels premis als millors classificats en les diferents categories de 2×2 o de 4×4. Hi ha quatre categories: la categoria ‘costellada’, per als participants que no dominen el voleibol; l’‘obert’, per aquells iniciats en el vòlei i que busquen competir; la categoria federat, per a qualsevol participant amb llicència de pista a la Federació Catalana de Voleibol però que no tingui experiència en sorra i la categoria elit, la de major nivell i experiència.

Els partits de divendres i dissabte, com és tradició s’han allargat fins la matinada, tot i que el dissabte s’ha hagut d’interrompre el torneig durant una hora a causa de la pluja.

Contingut Relacionat