El Mercat de les Espècies d’Argençola es consolida com a focus de divulgació en la seva setena edició

El Mercat de les Espècies d’Argençola ha arribat aquest cap de setmana a la seva setena edició, consolidant-se com una trobada de referència pels amants de les espècies, les aromes i les olors. Amb aquest esdeveniment es pretén donar la màxima difusió possible a les herbes mediterrànies, les de casa nostra, fent divulgació de les seves múltiples propietats i així evitar que caiguin en l’oblit.

Mentre que en edicions anteriors, la ginebra o el safrà van ser els protagonistes del mercat, enguany el paper principal ha estat pel saüc. Durant la mostra s’han pogut tastar i degustar tota mena de productes com ara melmelades, cava o cervesa elaborats a partir d’aquest arbust, que a més, entre d’altres beneficis medicinals, ajuda a combatre la grip.

Han estat diverses les activitats que s’han desenvolupat en aquest setè Mercat de les Espècies, des de xerrades, tallers sobre botànica o un concurs de sals aromatitzades. Tampoc no han faltat activitats complementàries com ara el Tai-Txi o el concurs de fotografies d’Instagram.

Redacció Canal Taronja | Argençola

Contingut Relacionat