El Campus d’Igualada impartirà un curs d’estiu de Pau i Estudis Globals

El Campus Universitari d’Igualada serà la seu del curs d’estiu La construcció de la Pau i el Món, avui, un curs d’especialització que reunirà a la capital de l’Anoia docents de reconegut prestigi internacional. El curs es farà del 19 de juny al 14 de juliol i s’impartirà íntegrament en llengua anglesa, va dirigit a llicenciats, a estudiants de Grau i Màster i a persones que treballen en oenegés, cossos diplomàtics o organismes internacionals. El curs s’emmarca dins d’una anàlisi global, que mira la pau com un conjunt, amb una perspectiva pionera, innovadora i única a Catalunya. Durant les quatre setmanes que durarà, es pretén analitzar i posar al dia la pau al món amb figures destacades del món acadèmic actual, així com donar les eines per comprendre el món global.

Els organitzadors, l’Ajuntament d’Igualada i la Universitat de Lleida, preveuen atreure a la ciutat estudiants d’arreu d’Europa. Des de l’Ajuntament d’Igualada també es destaca la voluntat d’ampliar els camps d’estudis del campus cap a la sociologia.

El curs compta amb el suport de Rotary Club Igualada en coordinació amb Rotary Club of Kabul City, donarà beques a dues estudiants universitàries afganeses, oferint-les l’oportunitat de ser a Igualada durant tot un mes per tal d’assistir a aquest curs.

El curs s’estructura en quatre hores de classes teòriques als matins i tres hores de workshop a les tardes, on es contemplen activitats om xerrades o el visionat de documentals. Les inscripcions s’obren durant aquest mes de maig i es poden fer a través del web igualadaschoolofpeace.cat.

Redacció Canal Taronja | Igualada

Contingut Relacionat