Disseny=Igualada convoca les jornades Idea pel 15 de desembre amb l’economia col•laborativa com a eix temàtic

La tercera edició de les jornades IDEA es farà el divendres 15 de desembre a l’Adoberia Bella. Amb l’eslògan “On el disseny i la indístria es troben”, la fira vol promoure la reindustrialització del territori a través de valorar el disseny de producte com un fet diferencial i competitiu per les empreses.

En aquesta edició, IDEA tindrà com a eix temàtic l’economia col·laborativa amb diferents ponències que començaran a les 10 del matí i s’allargaran fins gairebé les 7 de la tarda. Coop57, Desvestint aliments i el Konvent de Berga són alguns dels projectes convidats a explicar la seva experiència. També hi haurà una conferència de l’especialista en disseny i història de l’art Daniel Giralt-Miracle. En total hi ha programades 8 ponències i totes s’engloben amb el títol “El treball cooperatiu i col·laboratiu com a eina de futur”.

Un dels moments destacats d’IDEA serà la presentació del fons gràfic del disseny fet a Igualada, que vol recollir tot el treball desenvolupat per nombrosos professionals de les arts gràfiques de la ciutat des de la segona meitat del segle XX fins a l’actualitat. El material recollit quedarà dipositat a l’Arxiu Municipal i Comarcal a l’abast de tothom.

Des de l’Ajuntament d’Igualada destaquen la tradició i talent que ha tingut la ciutat en el món del disseny.

Recordem que les jornades IDEA de Disseny=Igualada es faran el divendres 15 de desembre, de 10 del matí a 7 de la tarda a l’Adoberia Bella. Tota la informació es pot consultar a la pàgina web ideaigualada.cat.

Contingut Relacionat