DdD organitza el debat final sobre la marca d’Igualada amb les conclusions i la intervenció dels sectors implicats

L’espai de debat i reflexió d’Igualada DdD (Dimarts de Diàlegs) culminarà aquest trimestre de debat dedicat a la marca d’Igualada, amb la pregunta “Igualada, ciutat de què?”. Serà el proper dimarts 12 de desembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí. La sessió és la tercera que es dedica a aquest tema i servirà per presentar les conclusions i fer el debat final amb els actors de la ciutat implicats perquè puguin dir-hi la seva.

La sessió començarà amb la presentació de les conclusions a càrrec de l’equip de DdD i després es donarà la paraula als representants dels sectors implicats amb la marca de la ciutat perquè puguin valorar-les des del seu àmbit i fer aportacions. En aquest sentit, s’ha convidat Blai Paco (Unió Empresarial de l’Anoia), Lluís Segura (Unicoop Cultural), Pep Valls (Disseny=Igualada), Xavier Dàvila (Ràdio Igualada) i Àngels Chacón (Ajuntament d’Igualada). La sessió continuarà amb la intervenció de les persones del públic que vulguin fer la seva aportació i amb el diàleg amb els convidats.

Recordem que la tercera sessió amb el debat final sobre la marca d’Igualada serà el dimarts 12 de desembre, a les 8 del vespre, a la Sala de Socis de l’Ateneu Igualadí.

Contingut Relacionat