Calaf celebra entrega els premis de la 2a Nit de l’Esport i la Cultura

 El Casal de Calaf ha acollit aquest divendres la segona edició de la Nit de l’Esport i la Cultura de Calaf amb l’objectiu de reconèixer a les persones i entitats locals que han treballat per l’esport i la cultura l’any 2017.  L’acte ha comptat amb l’assistència de més de 300 persones i diversos representats d’entitats i ajuntaments de l’Alta Segarra. La gala ha estat acompanyada per la música de Cesk Freixas.

En total, s’han lliurat 6 premis esportius en les categories de: millor esportista masculí infantil a Jan Molina; millor esportista absolut a Pere Parés; premi a la trajectòria esportiva a Luciano Grados  amb més de 200 curses completades; millor iniciativa esportiva a la Penya Barcelonista de Calaf per l’organització del 3×3 de futbol; millor ambaixador esportiu calafí al món a la Unió Esportiva Calaf  i premi Alta Segarra a José Sánchez Malet per la feina al capdavant de Bike Calaf.

A més de dues mencions especials com a millors esportistes infantils a Sara Rubio Pérez i Naila Ben-Aïcha González.

En l’àmbit de la cultura, s’han repartit 7 premis com a: millor iniciativa cultural infantil al Casino de Calaf pel casal d’estiu; premi a la trajectòria cultural a Teresa Escolà ; premi efemèride al Casal de Calaf pels 20 anys de conta contes; millor aportació cultural per a la promoció de la cultura a Calaf als Diables Alta Segarra per la recuperació del Cucarell; millor aportació cultural en l’àmbit social o pedagògic a l’Associació Cultural i Educativa calamanda; millor ambaixador cultural calafí al món a Gerard Mases  i premi Alta Segarra de la cultura a Mossèn Valentí Miserachs.

D’altra banda, el moment emotiu de la nit es va produir amb l’entrega del premi especial del jurat de reconeixement a títol pòstum a Jaume Fonoll, gran comunicador i músic calafí que va morir el juliol passat. El seu germà, Celdoni Fonoll, va fer l’entrega del premi al seus fills i se’l va recordar amb una cançó que va enregistrar en els seus últims dies.

Contingut Relacionat