APINAS obrirà una Aula Integral de Suport a l’antiga torre de Cal Salinas

L’Ajuntament d’Igualada ha cedit l’antiga torre de Cal Salinas d’Igualada a APINAS per que ubiqui en aquest emblemàtic espai un nou centre d’educació especial. Cal Salinas és una finca de 850 m2 ubicada a l’inici de l’Avinguda Gaudí i es cedeix a l’entitat per un mínim de 15 anys.

En aquest edifici APINAS, un cop faci el projecte corresponent i executi les obres de reforma necessàries, obrirà una Aula Integral de Suport, un equipament educatiu per alumnes amb trastorns del comportament i trastorns mentals.

Donades les característiques de l’edifici, la intenció és acabar ubicant-hi també en els propers anys els serveis administratius centrals, un auditori, espais polivalents i una llar residència. Les obres d’adequació seran executades per la pròpia entitat per fases i en funció de les disponibilitats pressupostàries i els compromisos de concertació a les diferents entitats implicades.

Cal Salinas acollirà un màxim de 16 infants i joves, agrupats de manera diferenciada en grups d’entre 4 i 6 alumnes, d’acord amb les seves característiques educatives i clíniques.

Contingut Relacionat