Resultats esportius 27-28 d’octubre

Hoquei Patins

OK Lliga

L’Igualada Rigat ha disputat dos partits d’OK Lliga durant els darrers dies. Dimarts l’equip que entrena Ferran López perdia per 2-1 a la pista del Caldes, en un matx molt tancat, i on els igualadins van anar sempre a remolc. Els arlequinats van tenir opcions d’empatar a la represa però la solidesa defensiva dels locals va acabar decidint el resultat final.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat feia una remuntada èpica davant el Lloret a Les Comes (4-2) en un matx que va ser retransmès per la televisió pública catalana. El matx va començar malament per als igualadins, que van arribar a anar perdent per 0-2 però Mèndez va retallar distàncies abans del descans. A la represa, Baliu, Bars i Uri Vives van capgirar el matx i van certificar la victòria dels locals.

Després d’aquesta doble jornada, l’IHC es situa a la zona alta de la taula, amb 12 punts.

Lliga Nacional Catalana Grup A

L’equip de l’Hoquei Club Piera va guanyar per 4-1 el Juneda-Lleida. Els pierencs porten una dinàmica molt positiva de resultats. Són tercers del seu grup, amb 12 punts.

Lliga Nacional Catalana Grup B

Empat de l’HC Capellades a la seva pista davant el CH Caldes. Els capelladins són quarts del seu grup, amb 11 punts, després d’empatar amb un rival directe.

HOQUEI (FEMENÍ)

Lliga Nacional Catalana Grup B

Triomf ajustat de l’equip sènior de l’Igualada Femení Hoquei Club Patins, a Les Comes davant el CH Mataró. Les igualadines van patir davant un rival complicat, però es van endur el triomf. Les jugadores que entrena Maria Fernández “Pulgui” són segones del seu grup, amb 18 punts.

FUTBOL (MASCULÍ)

Primera Catalana Grup 

Partit de poder a poder disputat pel CF Igualada i el fins ara líder Mollerussa a Les Comes amb repartiment final de punts (2-2). Partit vibrant i on els igualadins van anar sempre a remolc, però van demostrar un magnífic esperit per capgirar el resultat advers. Els blaus van lluitar de valent i van sumar un punt davant un equip que arribava invicte i que va ser deixar mostres de la seva qualitat. Gerard Llobet, amb dues dianes, va ser l’artífex del punt igualadí. Els de Moha El Yaagoubi sumen 18 punts i continuen a la zona de privilegi de la taula, que ara encapçala el Viladecans.

Destacar que la pluja va evitar que es poguès realitzar l’acte de presentació dels equips del CF Igualada, la qual estava prevista inicialment per a aquest passat dissabte.

Segona Catalana Grup 3

L’equip de la Unió Esportiva Sant Maure va sumar un treballat empat a 3 gols empatant al camp del Vilafranca Atlètic. Els montbuiencs, que perdien per 3-0 van reaccionar espectacularment a la represa, i, amb tres gols en cinc minuts, van aconseguir sumar un meritori punt.

El Sant Maure es troba a la zona mitja-baixa de la taula classificatòria, amb 10 punts.

Tercera Catalana Grup 7

L’equip de la Unió Esportiva Calaf va guanyar per 2-1 davant el Sant Llorenç de Terrassa. Els calafins continuen intractables i sumen ja 25 punts, tres més que no pas el segon classificat, l’At. Gironella.

Tercera Catalana Grup 12

Jornada amb resultats força dolents, en general, per als conjunts anoiencs d’aquest grup.

El CE Òdena continua intractable en aquest inici de lliga. Els odenencs van imposar-se per 0-2 al camp del Riudebitlles gràcies als gols de Josep Navarro. El CE Òdena és tercer provisionalment, amb 22 punts, a l’espera de disputar el partit que té ajornat al camp del Sitges el proper 1 de Novembre, Dia de Tots Sants. Si els odenencs sumen els tres punts assoliran el lideratge provisional.

La UE Montserrat va caure golejada amb contundència al camp del potent Moja (5-1). Els del Barri Montserrat d’Igualada veuen trencada la bona ratxa de les darreres setmanes. Són ara mateix sisens a la taula, amb 15 punts.

L’AE Piera és vuitena amb 14 punts, i acumulant tres triomfs consecutius, després de guanyar per 3-1 el derbi anoienc davant el CE Anoia de Vilanova del Camí. Partit on els locals van estar més encertats i van sumar la victòria. El CE Anoia no aixeca el cap i tanca la classificació amb només dos punts, en nou jornades.

Derrota contundent del CF Capellades davant el Mediona (2-4) en un matx on els locals dominaven per 2-0, l’àrbitre va deixar de xiular un clar penal al seu favor que podria haver estat el 3-0…L’àrbitre es va lesionar, va haver de ser substituït per un altre i el Mediona va acabar capgirant el resultat. Després d’aquesta jornada el CF Capellades és tretzè a la taula, amb vuit punts, i quatre derrotes consecutives.

També derrota clara del FC Masquefa al camp del potent Olivella. Els masquefins són quinzens, amb set punts, i amb una dinàmica molt negativa de resultats.

I el CF La Pobla de Claramunt no aixeca el cap després de perdre al Pas Blau davant el Sitges (0-2). Els poblatans no acaven d’arrencar i continuen, una jornada més, a la zona de descens, en penúltima posició, amb quatre punts, i sense haver guanyat cap partit.

 

Quarta Catalana Grup 6

Jornada amb partits destacats com el triomf del CF Vilanova del Camí al camp de l’Esparreguera (1-2). Empat del Tous (2-2) al camp del Rebrot. Golejada a domicili del FC Fàtima (0-3) al camp del Montbui i golejada del Masquefa “B” davant l’Hostalets. El partit més destacat de la jornada entre els invictes Carme i Ateneu Penya Blaugrana es va suspendre per la pluja.

Després d’aquesta jornada lidera provisionalment la taula el CF Vilanova del Camí amb 16 punts en set partits. Segon és l’Ateneu amb 15 punts en cinc partits i tercer la UD La Torre, amb 15 punts en sis jornades.

 

FUTBOL (FEMENÍ)

Segona Divisió Femenina Grup 3

El CF Igualada femení va perdre per 4-1 al camp del potent FC Barcelona “B”. Les igualadines, que van encaixar el primer gol només començar el matx, van anar a remolc, i, després d’encaixar el 2-0 van poder escurçar distàncies per mediació de Laura Marcet abans del descans. A la represa, dos gols més de les blaugrana, que van ser millors. El CFI femení, amb un calendari complicat i mals resultats a les darreres jornades, es troba fregant llocs de descens, en desena posició, amb cinc punts, i amb un partit pendent a Lleida.

 

BÀSQUET

Lliga Nacional Catalana EBA

L’equip del Club Bàsquet Igualada va sumar el sisè triomf consecutiu a la lliga, en guanyar a la pista del CB Castellbisbal per 63-75. Partit amb un inici excel·lent dels homes que entrena Jordi Martí, que van encarrilar el triomf amb un parcial de 12-26 en el primer quart. Gran treball defensiu dels igualadins que van defensar el lideratge en una pista complicada. Bon treball del joc interior, especialment de dos dels jugadors clau de l’equip, Miki i Edu.

Cal recordar que el CBI afrontarà ara dos partits en una setmana clau. El dijous els igualadins rebran a Les Comes la visita del CB Valls en el partit de tornada dels Quarts de Final de Lliga Catalana EBA. El CBI té cinc punts d’avantatge que ha de defensar i fer valdre.

De la seva banda, el proper diumenge els igualadins rebran a Les Comes la visita del Tarragona, un dels rivals directes dels igualadins en la lluita pel lideratge.

 

BÀSQUET FEMENÍ

Copa Catalunya Grup 1

L’equip sènior femení del CB Igualada va sumar el tercer triomf a la lliga, el tercer a domicili, en vèncer a la pista del GEiEG Unigirona per 66-71. Partit dominat per les igualadines des del primer quart. Les gironines només es van acostar a les visitants en el darrer quart. Destacar els 16 punts de Carlota Carner i Nuria Soler. Les noies que entrena Enric Gonzàlez sumen tres victòries en set jornades.

FUTBOL SALA

Primera Catalana Grup 4

Triomf important del CFS Capellades davant el Bellver (6-4). Victòria justa i treballada dels capelladins, que van arribar a dominar per 2-4. El CFS Capellades es va acabar imposant en una recta final de partit apoteòsica. Nou recital de Mario Barba (quatre gols).

De la seva banda, el Futbol Sala Montbui va sumar el primer punt de la temporada en empatar a tres gols a Mont-aQua davant el Futsal Cervelló. Els del Baix Llobregat van rescatar un punt davant un equip montbuienc que va millorar la imatge respecte anteriors jornades. El FS Montbui continua últim, amb un punt.

Segona Catalana Grup 6

Important triomf del Futbol Sala Piera davant la Penya Esplugues B (11-5). Els pierencs estan en ratxa, sumen 10 punts i són provisionalment els líders de la categoria, amb 10 punts, els mateixos que té el FS Sant Just.

El Futbol Sala Vilanova Can Titó va perdre per la mínima (3-4) a la seva pista davant el potent FS Sant Just. Duel entre dos equips que han de lluitar per estar a les primeres posicions d’aquest grup. Els vilanovins són sisens, amb sis punts ara mateix.

Triomf de l’Espardenya Masquefa (5-3) davant el Molins 99. Els masquefins van sumar el primer triomf a la lliga, i són novens amb cinc punts.

Derrota del CFS Òdena a casa davant el Pla Llobregat (5-6). Segona derrota consecutiva de l’equip odenenc que es manté a la zona mitja de la taula.

Tercera Catalana Grup 6

Derbi anoienc de proximitat entre el CFS Capellades “B” i la UD La Torre, amb triomf dels capelladins per 2-0. Després d’aquesta jornada el CFS Capellades “B” és cinquè a la taula, amb 8 punts. L’equip de La Torre és vuitè, amb sis punts.

Ensopegada del FS Vilanova-Can Titó “B” a la pista de l’Esportiu G. Serra “B” per 4-1. Els vilanovins tanquen ara mateix la classificació, amb zero punts.

Clara derrota del Montmaneu Futbol Sala davant el Fonollosa FS (2-6). El Montmaneu suma tres punts i ocupa l’onzena posició.

HANDBOL MASCULÍ

Primera Catalana

El Club Handbol Igualada va perdre a Les Comes davant el potent Pardinyes Lleida (24-29). Partit molt competit, però on el potencial dels lleidatans va acabar superant als igualadins. Després de tres partits disputats fins ara el CH Igualada suma tres punts, fruit d’una victòria, un empat i una derrota.

HANDBOL FEMENÍ

Primera Catalana Fase 1

Triomf del CH Vilanova del Camí a la pista del Club Handbol Igualada (14-28). Recital de les vilanovines que tornen a mostrar la seva condició d’equip candidat a la primera posició. Les vilanovines han guanyat els tres partits disputats fins ara. Les igualadines sumen un triomf i dues derrotes.

De la seva banda, l’Handbol Montbui tenia jornada de descans. Les montbuienques sumen un triomf i una derrota en els dos partits jugats.

POLIESPORTIU

Igualada, Ciutat Europea de l’Esport 2019

La Federació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe) va comunicar  formalment a l’Ajuntament d’Igualada divendres passat la seva designació com a Ciutat Europea de l’Esport 2019. L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ho va fer públic en una trobada amb una àmplia representació del teixit esportiu de la ciutat, a l’Estadi Atlètic.
Les distincions a les noves capitals i ciutats europees per al 2019 es lliuraran en una gala que tindrà lloc al Parlament Europeu, a Brussel·les, el proper 4 de desembre. Allà, rebran els seus guardons la nova Capital Europea de l’Esport, l’hongaresa Budapest, i també la resta de ciutats i municipis que, com Igualada, ostentaran les diferents acreditacions d’excel·lència esportiva al llarg de l’any vinent.

Montbui va premiar als seus millors esportistes

Aquest dissabte al vespre tenia lloc a la sala gran de Mont-Àgora la Gala de l’Esport de Montbui per tal de premiar als millors esportistes del municipi. L’acte va omplir amb més de 400 persones aquest recinte i va proclamar com a millors esportistes a la jove gimnasta de l’Institut Montbui Claudia Garcia (millor esportista escolar), al futbolista Carlos Simón, millor esportista de les entitats i també es va reconèixer com a millor esportista forani a Nacho Fajardo (la seva germana Montserrat va recollir el guardó). L’acte va incloure també una vintena de mencions a persones i entitats que han destacat en la pràctica esportiva. Un dels moments més emotius va ser el lliurament d’una menció a títol pòstum a qui fou president del Moto Club Montbui, Ciriac Grados.
(Visited 80 times, 1 visits today)

Contingut Relacionat

La nostra web utilitza cookies per a una millor experiència d'usuari. Consulta la nostra política de cookies per obtenir més informació sobre les cookies i com les utilitzem. Més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close