Montbui ret homenatge als docents i professionals que es jubilen en la 2a Gala d’Homenatge de la Comunitat Educativa

La Sala de petit format de Mont-Àgora ha estat l’escenari d’un dels actes principals de la 15a edició del Fem Més Escola de Montbui amb la 2a Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa del municipi. L’acte, que ha comptat amb la presència d’una cinquantena de persones, ha fet un reconeixement oficial  als professionals del món educatiu montbuienc.

La gala ha homenatjat als docents que es jubilen aquest any. I els encarregats d’entregar les distincions han estat el Tinent d’Alcalde d’Educació i Esports Josep Palacios i la Primera Tinent d’Alcalde d’Administració, Economia i Participació Elisabet Tamargo

Entre els homenatjats d’aquesta edició hi ha hagut la mestra de l’escola Antoni Gaudí Manoli Martínez.

Un altre dels professionals que ha rebut la distinció ha estat Gregorio Grados, “Goyo” que ha estat conserge de l’Escola Antoni gaudí durant més de 30 anys.

La tercera homenatjada ha estat Maria Neus Roset, professora de l’Institut Montbui i de l’antiga escola La Tossa, que no ha pogut assistir a l’acte i ha recollit el premi en el seu nom la Directora de l’Institut Montbui. La Gala ha estat amenitzada per l’actuació del grup The Curlings que ha versionat diversos temes coneguts.

Contingut Relacionat